Anlık Bildirim

Coinbase gelirleri düştü, hisseler çakıldı

Coinbase düşüş dönemine denk gelen yılın üçüncü çeyreğinde gelirlerini yarı yarıya azalttı. Net kârı da azalan firma servis aboneliklerinden gelecek adına umutlu. 

Coinbase gelirleri Tam Boyutta Gör

Halka açılan ilk kripto para borsası ünvanına sahip Coinbase ilk çeyrek finansal döneminde rekor kârlara imza atmıştı. Sonraki çeyrek dönemde ise beklentilerin altına kalarak hayal kırıklığı oldu. 

Coinbase ne kadar kazandı?

Coinbase borsaya açılmanın ve yükselen piyasanın da etkisiyle yılın ikinci çeyreğinde 2.23 milyar dolar gelir ve 1.6 milyar dolar net kâr ile dikkatleri üzerine çekmişti. Sonrasında yaşanan düşüş gelirleri de etkiledi. 

Bitcoin fiyatının 30000$ altına indiği dönemde kullanıcı sayısı ve ticaret etkileşimi düşen Coinbase, üçüncü çeyrek itibariyle 1.23 milyar dolar gelir elde etti. Yüzde 75 civarı bir düşüş yaşanırken 400 milyon dolar net kâr neredeyse dörtte bir oranına geriledi. Toplam ticaret hacmi de yüzde 30 düşüşle 327 milyar dolar oldu. 

Yaşanan düşüş hisseleri de vurdu. 357$ seviyelerine kadar yükselen hisseler açıklama sonrasında 320$ seviyelerine geriledi. Yine de Coinbase servis aboneliklerinde yüzde 41 artış elde ederek 145 milyon dolar civarına çekti. Piyasanın yeniden yükselişe geçtiği bu dönemde Coinbase daha geniş hizmet yelpazesi ile kullanıcı sayısını arttırmayı amaçlıyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim