Anlık Bildirim

Microsoft Surface Earbuds gelecek ay satışa sunulacak

Microsoft ilk tamamen kablosuz kulaklığını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Surface Earbuds'ın Mayıs ayında birçok Avrupa ülkesinde satışa sunulacağı bildirildi.

Microsoft Surface Earbuds gelecek ay satışa sunulacak Tam Boyutta Gör

Microsoft ilk tamamen kablosuz kulaklığını geçtiğimiz yılın Ekim ayında tanıtmıştı. Surface Earbuds isimli cihazın 2019'un sonuna kadar piyasaya sürülmesi bekleniyordu ancak şirket çıkış tarihini ilkbahara erteledi.

Avrupalı perakendecilerden alınan bilgilere göre Microsoft kablosuz kulaklığı birkaç hafta içinde piyasaya sürecek. Şirketin başka bir Surface kulaklık daha çıkarmayı planladığı belirtiliyor ancak bu konuda çok fazla bilgi yok.

Microsoft Surface Earbuds gelecek ay satışa sunulacak Tam Boyutta Gör

6 Mayıs'ta raflara çıkacak

Surface Earbuds birçok Avrupa ülkesinde 6 Mayıs'tan itibaren satışa sunulacak. Fiyat etiketinin ise 199 euro olacağı belirtiliyor. ABD'de 249 dolara satılacak kablosuz kulaklık şarj kutusu ile birlikte 24 saatlik pil ömrü sunabilecek.

Surface Earbuds aktif gürültü azaltma, PowerPoint slaytlarını kontrol etme, sesli notları doğrudan ofis uygulamalarına gönderme ve 60 dile gerçek zamanlı çeviri yapabilme gibi birçok özelliği bünyesinde barındırıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim