Anlık Bildirim

Microsoft, Windows 11'i Ekim ayında yayınlamaya hazırlanıyor

Yazılım devi Microsoft'un beta testlerine devam ettiği Windows 11 işletim sisteminin, Ekim ayının üçüncü haftasında kullanıcılara sunulması planlanıyor.

Microsoft, Windows 11'i Ekim ayında yayınlamaya hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Microsoft'un, Windows 11'in yıl sonundaki lansmanı ile ilgili erken duyurularına rağmen, işletim sisteminin yeni sürümü daha kısa bir zaman diliminde kullanıcılarla buluşması bekleniyor. Kaynak, çeşitli belgelere, raporlara ve tanıtımlara atıfta bulunarak, Windows 11'in lansmanının bu yıl Ekim ayında gerçekleşebileceğini söylüyor.

Microsoft, Windows 11'in lansman tarihini henüz resmi olarak açıklamamasına rağmen, bunun Ekim ayında gerçekleşeceği varsayılıyor. Mevcut verilere göre, geliştiriciler şu anda Ekim ayının üçüncü veya dördüncü haftasında işletim sisteminin kararlı bir sürümünü yayınlamayı planlıyorlar.

Microsoft, Windows 11'i Ekim ayında yayınlamaya hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Windows 11 ne zaman çıkacak?

Bazı kesimlere göre bu tarih 19 Ekim olarak belirtiliyor. Muhtemelen Microsoft, yakın gelecekte Windows 11'in lansman tarihini resmi olarak açıklayacak ve işlemcilerin yeni işletim sistemi ile uyumluluğu hakkında daha fazla bilgi sağlayacak.

Büyük olasılıkla, Microsoft'un Ekim ayında toplu bir Windows 11 dağıtımı planlamadığını varsayabiliriz. İlgilenen kullanıcıların mevcut güncelleme kanallarını veya ISO dosyalarını kullanarak işletim sistemini kendi başlarına kurabilmeleri daha olası görünüyor. Windows 11'in daha yaygın bir şekilde benimsenmesi ise önümüzdeki yılın başlarında olabilir. Microsoft, platformun önceki sürümlerini kitlelere sunduğu geçmiş dönemlerde de aynısını yaptı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7727 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 11 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim