Anlık Bildirim

Microsoft'un "Pink" mobil telefonu hakkında yeni bilgiler geliyor

Microsoft'un pembe hayali, “Pink”'in reklam kampanyası için bir ajansla anlaşmasının ardından, uzun süredir projeyle ilgili yeni bilgiler gelmiyordu. Ancak Zdnet'den Microsoft hakkındaki yazılarıyla ve “Pink” projesiyle ilgili verdiği detaylı bilgilerle bilinen Mary-Jo Foley uzun bir aradan sonra Pink hakkında aldığı duyumları bizlerle paylaştı. Gelen bilgilere göre “Pink” Microsoft markalı ancak Microsoft'un kendi üretimi olmayan bir mobil cihaz olacak ve Microsoft'un Zune Video Store gibi mobil servislerini destekleyecek. Bir Mac sitesinin iddiasına göre de Microsoft'un bu projedeki partneri Sharp olacak.

Nvidia Tegra platformunun kullanılması ve Windows Mobile 7 işletim sistemine sahip olması beklenen Pink'in, 2010 Ocak ayında yapılacak tüketici elektroniği fuarı CES'de sergilenmesi beklenirken, Windows Mobile 7 işletim sisteminde çalışacağı için kullanıcıyla buluşmasının da 2010'un sonuna doğru olması bekleniyor.

9to5 Mac sitesine göre Ocak 2010'da Microsoft'un tanıtacağı iki Pink telefonundan birinin tasarımı (Cihazın arkasındaki yazı: Microsoft+Sharp)

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim