Anlık Bildirim

Mission: Impossible 7'nin çekimleri durduruldu: Set çalışanlarında Covid-19 çıktı

Mission: Impossible 7 ya da Görevimiz Tehlike 7 filminin çekimleri esnasında setten en az bir kişide Covid-19 çıkması sebebiyle çekimler durduruldu.

Mission: Impossible 7'nin çekimleri durduruldu Tam Boyutta Gör

Dünyanın en popüler film serileridnen olan Mission: Impossible'ın şu anda yapım aşamasında olan yedinci filminin çekimleri ne yazık ki durduruldu. 

Set Çalışanlarında Covid-19 Çıktı

Geçtiğimiz saatlerde yapılan haberlere göre popüler film serisinin yeni filminin çekimleri durduruldu. Sebep ise set çalışanlarından en az birinin Covid-19 testinin pozitif çıkması. Rutin olarak yapılan testlerin sonucunda ne yazık ki bir veya birkaç kişide Covid-19 görüldü. Çekimler de protokol olarak 14 Haziran'a kadar durduruldu. Sonrasında bir kez daha test yapılacak ve kimse pozitif çıkmadığı durumda çekimler devam edecek.

Bundan birkaç ay önce Tom Cruise'un Covid-19 kurallarına uymadığı için set çalışanlarına küfür ederek kızdığı bir video gündem olmuştu. Tom Cruise'un bu sert uyarsının ardından böyle bir durum yaşanması da ekstra üzücü. Bahsi geçen videoyu burada bulabilirsiniz.

Mission: Impossible 7, Mayıs 2022 tarihinde vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Christopher McQuarrie üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Rebecca Ferguson, Tom Cruise, Vanessa Kirby, Hayley Atwell, Simon Pegg, Shea Whigham ve Ving Rhames gibi isimler bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim