Anlık Bildirim

Tom Cruise'un, Mission: Impossible 7 setinde çalışanlara küfür ederek bağırdığı ses kaydı sızdırıldı

Dünyanın en popüler oyuncularından biri olan Tom Cruise'un, Görevimiz Tehlike setinde çalışanlara küfürlü bir şekilde bağırmasının ses kaydı internete sızdırıldı.

Tom Cruise'un, Mission: Impossible 7 setinde çalışanlara küfür ederek bağırdığı ses kaydı sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Dünyanın en popüler film serileridnen olan Mission: Impossible'ın şu anda yapım aşamasında olan yedinci filminin setinden enteresan bir ses kaydı sızdırıldı. Başarılı oyuncu Tom Cruise, set çalışanlarına küfürlü bir şekilde bağırıyor.

Şu sıralar çekimleri devam eden Mission: Impossible 7'nin başrol oyuncusu Tom Cruise ve ekip, set içerisinde çekimlere devam ediyorlar. Bildiğinizi gibi salgın sebebiyle de bazı önlemler alınarak çekimler devam ediyor hem set ortamında hem de dışarı mekan çekimlerinde. Geçtiğimiz saatlerde de Tom Cruise'un set çalışanlarına bağırdığı bir ses kaydı ortaya çıktı.

Ses kaydını dinlediğimiz zaman spesifik olarak bir kişiye bağırdığını duruyoruz. Variety'nin haberine göre ise Tom Cruise'un set çalışanlarına bağırma sebebi, çalışanların Covid-19 için alınan güvenlik protokollerini ihlal ediyor olması. Ses kaydının sonuna doğru da çok net bir şekilde "Eğer tekrarlanırsa kovulursun!" diyerek bağırıyor. Çok ağır küfürler ettiğini de duyabiliyoruz.

Olayın tam ayrıntısı ne yazık ki bilinmiyor ancak Tom Cruise'un bir hayli sinirlendiği belli. Biraz sinirli bir çıkış olsa da aslında haklı olduğunu söyleyebiliriz. Ses kaydının bir noktasında "Özrünü, işini kaybettiği için evsiz kalan insanlardan dileyeceksin." cümlesini kuruyor ve haksız olduğunu söylemek yanlış olur. Bahsi geçen ses kaydını aşağıdan dinleyebilirsiniz.

Mission: Impossible 7, 19 Kasım 2021 tarihinde vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Christopher McQuarrie üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Rebecca Ferguson, Tom Cruise, Vanessa Kirby, Hayley Atwell, Simon Pegg, Shea Whigham ve Ving Rhames gibi isimler bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6751 kez okundu.
24 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tom cruise, ses kaydı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim