Anlık Bildirim

Anında Türkçe çeviri yapabilen kablosuz kulaklık: Google Pixel Buds

Google aralarında Türkçe'nin de olduğu 40 farklı dilde anında sesli çeviri yapabilen kablosuz akıllı kulaklığı Google Pixel Buds'ı tanıttı. Pixel Buds, Air Pods'un en büyük rakibi olacak.

Anında Türkçe çeviri yapabilen kablosuz kulaklık: Google Pixel Buds Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Google etkinliğinde firmanın ilk kablosuz kulaklığı Pixel Buds tanıtıldı. Pixel Buds, rakibi Apple Air Pods’a göre akıllı özellikleri ile dikkat çekiyor.
Kulaklığın Google Translate yardımıyla anında çeviri özelliği bulunuyor. Aralarında Türkçe’nin de olduğu 40 dilde internet üzerinden çeviri yapılabiliyor. Çeviri için yabancı dildeki konuşma bittikten sonra kulaklığın üzerindeki dokunmatik panele bir defa dokunmak ve 2-3 sn beklemek yeterli oluyor. Google lansmanında kısa bir muhabbetin İngilizce’den İsveççe’ye çeviri örneği yapıldı. Gözlemlediğimi kadarıyla sistem gayet başarılı çalışıyor.
Pixel Buds’ı iOS 10 ve Android 5.0 üzeri cihazlarınızda kablosuz kulaklık olarak kullanabilmek mümkün. Google Asistan özelliklerini kullanabilmeniz için Android 6.0 ve üzeri bir cihaza ihtiyacınız var. Google Translate özelliği içinse Pixel ve Pixel 2 serisi bir akıllı telefon gerekiyor.
Pil konusunda da başarılı olan Pixel Buds, taşıma kutusu ile beraber toplamda 24 saate varan kullanım süresi vadediyor. Pixel Buds, Kasım ayında satışa çıkacak ve 159 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Hangi Diller Arasında Anında Çeviri Yapılabiliyor?

Afrikaans, Arapça, Ermenice, Bengalce, Katalanca, Çince, Hırvatça, Çekce, Danca, Flemenkçe, İngilizce, Fince, Fransızca, Almanca, Yunanca, Hintçe, Macarca, İzlandaca, Endonezce, İtalyanca, Japonca, Khmerce, Korece, Letonca, Nepali, Norveççe, Lehçe, Portekizce, Rumence, Rusça, Sırpça, Seylanca, Slovakça, İspanyolca, İsveççe, Tamilce, Tayca, Türkçe ve Vietnamca dilleri arasında adında sesli çeviri yapılabiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
39534 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
pixel buds, google pixel buds ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim