Anlık Bildirim

Google, kulaklıkları için temizlik bildirimi gönderecek

Google, Pixel Buds kulaklıklara sahip olan kullanıcıları için belli aralıklarla temizlik hatırlatmasında bulunacak. Yeni özellik, Pixel Buds uygulamasında görüldü.
google kulaklık temizleme hatırlatıcı Tam Boyutta Gör
Diğer kulak içi kulaklıklar gibi Google Pixel Buds da doğrudan kulak kanalına yerleşen uçlara sahip. Bu da kulaklığın daha kolay kirlenmesi ve zaman zaman temizlenmesi gerektiği anlamına geliyor. Ancak, kulaklık temizliğine yeterli önemi göstermeyen kullancıların sayısı çok olacak ki Google, artık kulaklıkları için temizleme bildiriminde bulunacak.

Pixel Buds için temizlik hatırlatıcısı

Pixel Buds uygulamasının en son sürümünde (1.0.555017123) hatırlatma özelliği mevcut. Google, uygulama aracılığıyla kullanıcılara periyodik olarak kulaklıkları temizlemelerini önerecek bir bildirim yollayacak. Kullanıcı, bildirime dokunduğunda Google, kulaklık ve şarj kutusunun en iyi nasıl temizleneceği hakkında bilgiler içeren bir kılavuza yönlendirecek.

Google, kulaklıkları temizlemenin kulaklığın ses kalitesini etkilediğini ve şarj olmama gibi sorunları azalttığını söylüyor. Uygulama, kulaklıkların ne kadar süreyle takılı olduğunu takip ediyor ve her 120 saatte bir temizlenmesi gerektiğini hatırlatıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim