Anlık Bildirim

Huami'den NFC modüllü yeni akıllı saat: Amazfit Pop Pro

Çinli giyilebilir teknoloji üreticilerinden Huami'nin yeni akıllı saatiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Amazfit Pop Pro olarak adlandırılan cihaz 1 Aralık tarihinde tanıtılacak.

Huami'den NFC modüllü yeni akıllı saat: Amazfit Pop Pro Tam Boyutta Gör

Giyilebilir cihaz pazarı bu yıl önemli ölçüde büyüme gösterdi. Apple Watch hala segment lideri, ancak Çinli şirketler müşterilerine uygun fiyatlı ve birçok yenilikçi özellik sunan cihazlar sunmaya devam ediyorlar. Bu şirketler arasında, Xiaomi için Mi Band üreten ve Amazfit akıllı saatlerin üreticisi Huami ön planda diyebiliriz. Huami şimdi ise 1 Aralık'ta Amazfit Pop Pro adlı yeni bir akıllı saat modelini duyurmaya hazırlanıyor.

60 dolardan satılması bekleniyor

Raporlara göre cihaz 1,43 inç kare OLED ekrana sahip olacak ve temassız ödemeler için bir NFC modülü barındıracak. Tüm Amazfit cihazları gibi, yeni akıllı saatin yaklaşık 60 egzersiz izleme modunu desteklemesi bekleniyor. Ayrıca cihaaz 7/24 kalp atış hızı takibi de yapabilecek. Amazfit Pop'tan farklı olarak Pro modeli, yerleşik bir GPS modülüne ve sesli asistanla etkileşim için tasarlanmış bir mikrofona sahip olacak.

Huami'den NFC modüllü yeni akıllı saat: Amazfit Pop Pro Tam Boyutta Gör

Tüm bunlara ek olarak akıllı saatin kandaki oksijen seviyesini ölçebileceğini de belirtelim. Amazfit Pop Pro'nun 60 dolara mal olması bekleniyor. Cihazın çeşitli renk seçeneklekleri sunan kayışlarla birlikte satışa sunulacağını ve kullanıcıların cihazı istedikleri gibi kişiselleştirebileceklerini de belirtmeden geçmeyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim