Anlık Bildirim

Beklenen Xiaomi Watch S3 için Türkiye fiyatı açıklandı

Xiaomi, amiral gemisi Xiaomi 14 ve 14 Ultra’yı küresel olarak tanıtırken diğer cihazlarının da küresel tanıtımını yaptı. Bu bağlamda Xiaomi Watch S3 için Türkiye fiyatı açıklandı.
Beklenen Xiaomi Watch S3 için Türkiye fiyatı açıklandı Tam Boyutta Gör
Çinli teknoloji devi Xiaomi, ekim ayında tanıttığı şık tasarımlı Xiaomi Watch S3 modelini Türkiye’ye getirdi. Firma düzenlediği etkinlik kapsamında Xiaomi 14 ve Xiaomi 14 Ultra modellerini de küresel pazarlar için tanıttı. Aynı şekilde bu modellerin Türkiye fiyatı da belli olmuştu. Dilerseniz Xiaomi Watch S3 fiyatı ve özelliklerine bir göz atalım.

Xiaomi Watch S3 Türkiye fiyatı ne kadar?

Xiaomi Watch S3 Türkiye fiyatı 5.099 TL olarak açıklandı ancak ürüne lansmana özel 4.999 TL fiyat ile ulaşılabiliyor. Xiaomi Watch S3, Türkiye’ye iki renk seçeneğiyle birlikte giriş yapıyor: Siyah ve Gümüş.

Beklenen Xiaomi Watch S3 için Türkiye fiyatı açıklandı Tam Boyutta Gör
Xiaomi Watch S3 özellikleri ise fiyatına göre ideal diyebiliriz. Cihaz, 60 Hz yenileme hızı ve 600 nit maksimum parlaklık ve değiştirilebilir çerçeveye sahip 1.43 inç AMOLED ekran ile geliyor. Bununla birlikte üründe %20 daha hassas olan 12 kanallı bir kalp atış hızı sensörü, kandaki oksijen miktarını (SpO2) ölçme, uyku kalitesini, stres seviyesini ve solunum hızını izleme ve döngü takibi gibi özellikleri mevcut. Xiaomi Watch S3 ayrıca sanal asistanlı yeni bir profesyonel snowboard modu da dahil olmak üzere 150'den fazla spor modu içeriyor.

Xiaomi Watch S3’ün pil ömrü ise 15 güne kadar çıkabiliyor. Bu arada üründe ayrıca NFC özelliğinin de olduğunu belirtelim. Tıpkı firmanın yeni telefonları ve ürünlerinde olduğu gibi Xiaomi Watch S3 de HyperOS işletim üzerinde çalışıyor. Kafalarda soru işareti kalmaması için Xiaomi Watch S3’ün diğer akıllı telefonlarla da çalışabildiğini belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12007 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Xiaomi Watch S3, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim