Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Watch Active 2 için büyük bir yazılım güncellemesi yayınlandı

Galaxy S21 serisi amiral gemisi telefonlarını kısa bir süre önce tanıtan Samsung şimdi de Galaxy Watch Active 2 akıllı saat için önemli bir yazılım güncellemesi yayınladı.

Samsung Galaxy Watch Active 2 için büyük bir yazılım güncellemesi yayınlandı Tam Boyutta Gör

Samsung, amiral gemisi Galaxy S21 serisi akıllı telefonlarını tanıtmasının ardından 2019 yılında piyasaya sürdüğü Galaxy Watch Active 2 için büyük bir yazılım güncellemesi yayınladı.

R820XXU1DUA3/R820GFC1DUA3 yapı numarası ile gelen yeni ürün yazılımı 85 MB boyutunda. Aynı zamanda akıllı saate oldukça faydalı birçok yeni özellik kazandırdığını belirtelim.

Samsung Galaxy Watch Active 2 için büyük bir yazılım güncellemesi yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yeni özellikler neler?

Güncelleme kısa süre önce Samsung Health uygulamasına eklenen “Group Challenge” (Grup Yarışması) özelliğini Galaxy Watch Active 2 kullanıcılarına getiriyor.

Ayrıca gelişmiş otomatik egzersiz algılama işlevi, evde yapılan egzersizler için fitness programları ve el yıkama sürecini takip etme fonksiyonu da cihaza eklenen özellikler arasında.

Samsung Galaxy Watch Active 2 için büyük bir yazılım güncellemesi yayınlandı Tam Boyutta Gör

Kaybolan saatinizi kolayca bulabileceksiniz

Bir başka yararlı özellik kaybolan saatinizi bulmanızı sağlayan SmartThings Find olarak öne çıkıyor. Bunun dışında küçük hatalar giderildi ve yazılım daha kararlı hale getirildi.

Kanada ve Güney Kore'deki Galaxy Watch Active 2 kullanıcıları güncellemeyi almaya başlamış durumdalar. Yeni ürün yazılımının önümüzdeki günlerde diğer bölgeler için de yayınlanması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim