Anlık Bildirim

Monster Notebook'un Abra serisi artık RTX ekran kartları ile donatılıyor

Monster Notebook markasının en çok tercih edilen serilerinden birisi olan Abra serisinin artık RTX ekran kartlarıile donatıldığı, Monter Notebook #WASD etkinliği esnasında duyuruldu.

Monster Notebook'un Abra serisi artık RTX'li Tam Boyutta Gör

Ülkemizde birçok oyuncunun dizüstü bilgiyasarlarda ilk tercihlerinden olan Monster Notebook'un 30 Haziran 20:00'de başlayan Monster Notebook #WASD etkinliğinde birçok yenilik açıklandı. Bu yeniliklerin arasında da en dikkat çekenlerden biri Abra serisindeki yenilikler oldu.

Abra Serisi Artık RTX'li

Monster Notebook'un özellikle fiyatları ile dikkat çeken Abra serisi, etkinlikte yapılan duyuruya göre artık RTX'li ekran kartları ile donatılıyor. RTX'li ekran kartlarının yanı sıra Abra serisi de diğer serilerde olduğu 11. Nesil İntel işlemciler ile yola devam edecek. 

RTX güncellemesi ile birlikte Abra kullanıcıları; DLSS, ışın izleme, dynamic boost gibi dikkat çeken özelliklere de erişebilecek. Yayın yapmak isteyen kullanıcılar ya da evden çalışmak isteyen kullanıcılar, Nvidia broadcast uygulamasına da erişim sağlayabilecek. Özellikle DLSS ve ışın izleme özelliklerinin oyun dünyası için şu anda büyük bir öneme sahip olduğunu belirtmek gerek.

Monster Notebook'un buradaki Abra sayfasından ürünleri inceleyebilir ve gelecekteki ürün güncellemelerini takip edebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim