Anlık Bildirim

Battlefield 2042'den güzel haber: Oyunda Nvidia DLSS ve Nvidia Reflex desteği olacak

Battlefield serisinin yeni oyunu olan Battlefield 2042'de Nvidia'nın başarılı teknolojileri Nvidia DLSS ve Nvidia Reflex desteği bulunacak.

Battlefield 2042'de Nvidia DLSS ve Nvidia Reflex desteği olacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise DICE'ın yaptığı Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 2042'den Nvidia ekran kartı sahipleri için güzel bir haber paylaşıldı.

Nvidia DLSS ve Nvidia Reflex Desteklenecek

Geçtiğimiz saatlerde Nvidia'nın yaptığı açıklamaya göre Battlefield 2042'de Nvidia DLSS ve Nvidia Reflex desteği olacak. Bu açıklamanın ardından Battlefield 2042, Frostbite ile geliştirilen ve DLSS desteği bulunan üçüncü oyun olacak.

Nvidia DLSS ve Nvidia Reflex'in desteklenmesi, Nvidia RTX ekran kartı sahiplerinde oyunun çok daha iyi bir şekilde çalışacağını gösteriyor. NVIDIA Reflex sayesinde daha düşük gecikme süresi ve DLSS sayesinde de görüntü kalitesinden ödün vermeden daha yüksek bir performans anlamına geliyor.

Battlefield 2042, 23 Ekim 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Battlefield 2042'den ilk görüntüleri aşağıdaki galeride bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim