Dünyanın en popüler ikinci internet tarayıcısının geliştiricisi Mozilla, Nokia'nın mobil internet cihazı N900 diğer bir deyişle Maemo-5 platformu için hazırladıkları Firefox Mobile'ı kullanıcılara sundu.
Yapılan açıklamada Firefox'un mobil ortama taşınmasının Mozilla'nın nereden olursa olsun tek bir internet sunma görevinde yeni bir adım olduğunun altı çizildi. Geliştiriciler, güvenlik, performans ve kişiselleştirebilen Firefox'un şimdiye kadarki en gelişmiş mobil tarayıcı olduğunu ve her yerden en iyi internet deneyimini sunması için özelleştiğini belirtiyorlar. Mozilla'nın Maemo 5 için hazırladığı Firefox, Weave eş zamanlamasıyla bilgisayarınızda kullandığınız Firefox'daki kişisel içeriklere (sık kullanılanlar, şifreler gibi) sahip olabiliyor; AdBlock Plus, URL Fixer, TwitterBar gibi eklentilerle uyumlu çalışıyor. Mozilla'nın mutlaka yükleyin dediği Youtube Enabler eklentisi de internette gezinmenize ara vermeden N900'den Youtube'deki videoları izlemenizi sağlıyor.
N900 kullanıcıları, flash'ı ortadan kaldıracak denilen HTML5'ı da destekleyen Firefox'u 30 dilde firefox.com/mobile sitesini ziyaret ederek yükleyebilirler.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Maket bunlar ya ne arabası uyanın alooo
akp ismini chpliler kullanıyor. onlar genelde ak partiliyim diyorlar. iyi partiye mhplilerin ip demesi gibi. gözüme katıldı tabirinde.
yok arkadaş ben bir hayal kurdum ama azıma mçtılar. şimdi 60 bini ne zaman verirler
para yatırdım ama onaylanmadı resmen fiyasko hayal kırıklığına uğradım akp liyim
Yerli ve Milli? Ancak yandaşları inanır, onların gözünde perde var çünkü...
zoruna gidenin borusuna gitsin
bant yok secim geyikleri üretim yok bu fiyatlar normal mi ötv mi alıyorsun kendi ürettiğin araca kimi kandırıyorsunuz
Bizim ülkede olan hain dünyada yoktur.
cam tavan hakkında bilgisi olan varmı.perde yok galiba yazın ssıkıntı olmazmı.???
tam bir gariban arabası yerliiiiiiiiiiii ve milliii yalanınız batsın
sülün Osman sizinle gurur duyuyor... hala uyanan yok...
ilk fotolarda kapı aynaları yoktu... masala devam...
Bu gün 16 Mart ama hala ön sipariş ekranı açılmadı?
Bugün ayın 16 sı ön ödeme mönüsü henüz açılmadı.
bebelerden yetişkinlere masal devam... yüzyılın dolandırıcılığı...
Hani 400.000 ler 500.000 lere çıkıyordu? Umarım kdv fiyatıdır. Alabilenlere hayırlı olsun.
Donanım veya fiyat olarak çok çok iyi Standart V2 + Gemlik Mavi +beyaz koltuklu + meridian ses opsiyonlusuna talibim :)