Anlık Bildirim

MSI en güçlü AMD oyuncu dizüstüsünü tanıttı

MSI AMD Advantage Edition A5 Delta 15 adıyla tanıtılan yeni oyuncu dizüstü bilgisayarı en üst AMD yongaları sayesinde tam bir performans canavarına dönüşüyor.

MSI AMD Advantage Edition tanıtıldı

Oyuncu ekipmanları dünyasının bilinen isimlerinden MSI yeni oyuncu dizüstü modelinde en iyi AMD yongalarını kullanarak avantaj sağlamayı amaçlıyor. Modelin ismi de zaten MSI AMD Advantage Edition A5 Delta-15-A5EFK-030JP.

MSI AMD Advantage Edition

MSI AMD Advantage Edition adıyla tanıtılan yeni oyuncu dizüstü modeli 15.6 inçlik Full HD bir panele sahip. 240Hz tazeleme hızına ulaşan ürün en ince noktasında 19mm kalınlık sunuyor. 

İşlemci tarafında AMD Ryzen 5900HX modeline kadar seçenekler sunulmuş. Ekran kartı tarafında ise yine Radeon RX 6700M modeline kadar seçenekler yer alıyor. En üst seçenekte tam bir performans canavarı karşınıza çıkmış oluyor. 

16GB’a kadar DDR4 RAM ve 512GB’a kadar M.2 NVMe SSD depolama tercihleri olan sistemde Windows 11 güncellemesi de hazır olacak. Bluetooth 5.2, WiFi 6 bağlantısı, USB Tip-C girişleri gibi özellikleri olan MSI AMD Advantage Edition oyuncu dizüstü modeli 1950$ başlangıç fiyatına sahip olacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim