Anlık Bildirim

Nokia 9 PureView, Android 11 güncellemesini almayacak

Nokia’nın 2019 yılındaki amiral gemisi Nokia 9 PureView, Android One programında olmasına rağmen Android 11 güncellemesi almayacak. Nokia, PureView sahiplerine indirim sunuyor.

Nokia 9, Android 11 güncellemesi almayacak Tam Boyutta Gör

Nokia’nın en son amiral gemilerinden olan Nokia 9 PureView, 2019 yılının şubat ayında tanıtılmıştı. Nokia 9, Android One programında çıkış yapan akıllı telefonlardan biriydi. Android 9 ile çıkış yapan ve Android One ile en az 2 Android sürüm güncellemesi alması gereken cihaz, maalesef Nokia’nın güncelleme planından kaldırıldı.

Nokia, PureView sahiplerine özel promosyonlar sunuyor

Nokia, yaptığı açıklama ile Android 11 güncellemesinin Nokia 9 PureView’a gelmeyeceğini açıkladı. Bunun üzerine firma, PureView sahiplerine özel indirim kampanyası yaptıklarını duyurdu. Nokia 9 sahipleri, orta seviye Nokia X serisi akıllı telefonlarında %50 indirime sahip olacak. Nokia XR20, Android 11 ile çıkış yaptı ve 3 Android sürüm güncellemesi alacak.

Nokia, Android 11 güncellemesinin iptal edilme sebebinin ise kamera ile yazılım arasındaki uyuşmazlıklar olduğunu belirtti. Nokia 9 PureView, güvenlik güncellemeleri almaya devam edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim