Anlık Bildirim

Nokia aktif gürültü engelleme özelliğine sahip kablosuz kulaklık çıkardı: Nokia BH-805

HMD Global, Avrupa pazarında yeni bir kablosuz kulaklık piyasaya sürdü. Nokia BH-805 isimli model şirketin aktif gürültü engelleme (ANC) teknolojisine sahip ilk kablosuz kulaklığı olarak geliyor.

Nokia BH-805 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Nokia telefon üreticisi HMD Global yeni tam kablosuz kulaklığını Avrupa pazarında piyasaya sürdü. Nokia BH-805 isimli model şirketin aktif gürültü engelleme (ANC) teknolojisine sahip ilk kablosuz kulaklık çözümü olma özelliği taşıyor.

Cihazdaki aktif gürültü engelleme sistemi, gürültü seviyesini 25 desibele kadar azaltabiliyor. Nokia BH-805'in diğer özelliklerini 13 mm grafen sürücüler, sıvı sıçramalarına karşı IPX5 koruması, Bluetooth 5.0 ve Google Asistan desteği olarak sıralayabiliriz.

Nokia BH-805 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Nokia BH-805 fiyatı

Kablosuz kulaklık ortamdaki seslerin kulağınıza ulaşmasına izin vererek etrafınızda olup bitenden haberdar olmanızı sağlayan Ortam Modu seçeneği ile geliyor. Her kulaklıkta 45 mAh kapasiteli pil var. Şarj kutusu ise 400 mAh'lik bataryaya sahip.

Nokia BH-805 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Nokia BH-805, 5 saate kadar müzik dinleme süresi sunuyor. Şarj kutusunun desteğiyle bu sürenin 20 saate ulaştığını belirtelim. Kablosuz kulaklık birkaç Avrupa ülkesinde 99 euro fiyatla piyasaya sürüldü. Siyah ve mavi olmak üzere iki renk seçeneği ile sunuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim