Anlık Bildirim

Nokia G300 5G'nin örtüsü lansmandan önce kaldırılıdı: İşte tasarımı ve özellikleri

HMD Global'in yakında piyasaya süreceği Nokia G300 5G'nin görüntüleri ve teknik özellikleri internete sızdırıldı. Akıllı telefon uygun fiyata 5G bağlantısı sunacak.

Nokia G300 5G'nin görüntüsü ve özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Nokia markasının haklarını elinde bulunduran HMD Global, uygun fiyatlı yeni bir akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Nokia G300 5G olarak adlandırılan modelin ilk görüntüleri ve teknik özellikleri internete düştü.

Akıllı telefon beşinci nesil ağları destekleyen, bütçe dostu cihaz arayışında olanlara hitap edecek. Cihazda 1600 x 720 piksel çözünürlükte 6.57 inç LCD ekran ve damla çentiğe yerleştirilmiş 8 megapiksel ön kamera yer alacak.

Nokia G300 5G'nin 2.0 GHz tepe frekansı ve Adreno 619 GPU birimine sahip sekiz çekirdekli Snapdragon 480 işlemciyle güçlendirileceği belirtiliyor. Şirket aynı yonga setini geçen hafta tanıtılan Nokia G50'de de kullanmıştı.

Nokia G300 5G'nin görüntüsü ve özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Nokia T20 ile birlikte tanıtılabilir

Akıllı telefonun arka panelinde 16 megapiksel ana sensör, 5 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 megapiksel derinlik sensöründen oluşan üçlü kamera sistemi görev yapacak. Ayrıca 4.470 mAh pil, 64 GB dahili depolama alanı ve Android 11 işletim sistemi de sızdırılan detaylar arasında.

Nokia G300 5G'nin nasıl bir fiyat etiketiyle sunulacağı ve çıkış tarihi henüz bilinmiyor. Ancak HMD Global'in cihazı 6 Ekim tarihinde Nokia T20 tablet modeliyle birlikte duyurma ihtimali var. Kesin tarih ilerleyen günlerde belli olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim