Anlık Bildirim

iOS için MacID büyük bir güncelleme aldı

Mac sistemleri iOS cihazların Touch ID sistemi üzerinde kitleme noktasında görev yapan en gelişmiş uygulama MacID, yayınlanan en yeni sürümüyle önemli özellikler kazandı.
iOS için MacID büyük bir güncelleme aldı
 
Kane Cheshire tarafından iOS 8.0 ile üzeri iPhone ile iPad modelleri için hazırlanan ve Mac bilgisayar şifrelerinin TouchID üzerinden girilmesine imkan tanıyan MacID uygulaması önemli bir güncelleme aldı.
Bluetooth 4.0 teknolojisine sahip iOS 8 ile OS X Yosemite ve üzerini kullanan cihazlarda çalışan MacID uygulaması, iOS cihazları bir anahtar haline getiriyor istenirse iCihazlar üzerinden şifre girişi de yapılabiliyor. Yakınlık algılama desteğiyle otomatik olarak kitleme ya da açma da yapabilen uygulama, eklenti sistemini de aktif olarak kıllanıyor.
Yayınlanan 1.3 kodlu yeni sürümüyle öncelikle birçok hatadan kurtulan uygulama, yeni olaraksa artık yeni iPhone'lar odağında 3D Touch desteğini kazanıyor. Bu destek ile uygulaması simgesi üzerinden en son bağlanılan cihazlara hızlı erişim sunan uygulama, ayrıca artık sistemlerde daha az yer kaplıyor, iOS 9 yüklü olmayan cihazlarda dahi arama üzerinden Mac sistemleri kitleyip açabiliyor, yenilenen arayüzüyle daha iyi görünüyor ve önemli bir detay olarak Apple Watch tarafında kazandığı watchOS 2 desteğiyle hiç olmadığı kadar hızlı ve yerleşik şekilde çalışma gösterebiliyor. 
10,49 TL'ye satılan MacID uygulamasını aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim