Anlık Bildirim

Nubia'nın yeni akıllı saati Red Magic Watch ile ilgili detaylar netleşti

Nubia yakında Red Magic markası altında yeni bir akıllı saat piyasaya sürecek. FCC veritabanında listelenen cihazın tasarımı ve teknik özellikleri gün ışığına çıktı.

Nubia'nın yeni akıllı saati Red Magic Watch ile ilgili detaylar netleşti Tam Boyutta Gör

Hatırlayacağınız üzere Nubia geçen yıl sıra dışı görünümüyle adından söz ettiren Nubia Watch akıllı saati için Kickstarter üzerinden bir bağış toplama kampanyası başlatmıştı.

Çinli şirket şimdi de daha geleneksel tasarıma sahip Nubia Red Magic Watch'u piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Akıllı saatin teknik özellikleri ve görüntüleri ABD Federal İletişim Kurulu'nun (FCC) veritabanında ortaya çıktı.

Nubia'nın yeni akıllı saati Red Magic Watch ile ilgili detaylar netleşti Tam Boyutta Gör

Nubia Red Magic Watch 454 x 454 piksel çözünürlükte 1.39 inç AMOLED ekranla gelecek. Yuvarlak kasanın sağ tarafında iki adet kontrol tuşuna yer verildiğini görüyoruz. Pil kapasitesi 420 mAh olan akıllı saat manyetik şarj özelliği sunacak.

Red Magic 6 ile birlikte tanıtılabilir

Cihaz  kalp atış hızı sensörü, jiroskop, ivmeölçer, ortam ışığı sensörü, jeomanyetik sensör, Bluetooth 5.0 LE, GPS ve GLONASS modülleri ile donatılmış durumda. FCC kayıtları akıllı saati sadece siyah renkte gösteriyor.

Nubia'nın yeni akıllı saati Red Magic Watch ile ilgili detaylar netleşti Tam Boyutta Gör

Nubia Red Magic Watch'un ne zaman resmiyet kazanacağı konusunda henüz kesin bir bilgi yok. Ancak bu yılın ilk çeyreğinde şirketin oyun odaklı Red Magic 6 akıllı telefonu ile birlikte tanıtılabileceği düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim