Anlık Bildirim

Omega Seamaster Diver Chronograph serisi satışa sunuldu

Diver koleksiyonuna kronograf modelleri ekleyen firma yeni koleksiyonunu 8 farklı modelle güçlendirmekle birlikte yeni modeller oldukça büyük ses getireceğe benziyor.

Omega Seamaster Diver Chronograph serisi satışa sunuldu Tam Boyutta Gör

Dünyaca ünlü saat firması Omega, 1993 yılından bu yana Seamaster Diver 300M koleksiyonunu birbirinden farklı malzemelerle ve tasarımlarla üretmeye devam ediyor.

Şimdi ise Diver koleksiyonuna kronograf modelleri ekleyen firma yeni koleksiyonunu 8 farklı modelle güçlendirmekle birlikte yeni modeller oldukça büyük ses getireceğe benziyor.

Omega Seamaster Diver 300M Chronograph

Omega Seamaster Diver Chronograph serisi satışa sunuldu Tam Boyutta Gör

Yeni modellerde saat 3 hizasında bulunan göstergeden kronografın dakika ve saat takibi yapılabiliyor. Ayrıca saat 9 hizasında yer alan göstergeden saniye takibi yapılabilen yeni modelin saat 6 hizasında da ayın gününü gösteren takvim penceresi bulunuyor.

Sağ tarafta tepenin altında ve üstünde bulunan tuşlarla kronograf fonksiyonu kontrol edilmekle birlikte sol üst tarafta bulunan helyum tahliye valfi Seamaster koleksiyonunun ikonik görünümünü tamamlıyor.

300 metre su geçirmezliğe sahip yeni modellerde 60 saat güç rezervine sahip otomatik 9900 kalibre tercih edilmekle birlikte yeni modellerin kronometre sertifikasına sahip olduğunu da belirtelim.

44 mm kasa çapı ile altın, çelik ve altın-çelik karışımı kasa malzemeleriyle alıcı karşısına çıkacak yeni modellerin satış fiyatı 6.700 Euro olarak belirlendi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim