Anlık Bildirim

OnePlus'ın CES 2022 etkinliği 5 Ocak'ta yapılacak: OnePlus 10 serisi tanıtılabilir

OnePlus, CES 2022 fuarının ilk gününde fiziksel bir lansman etkinliği düzenleyecek. Çinli marka 5 Ocak'ta merakla beklenen OnePlus 10 serisini tanıtabilir.      

OnePlus 10 serisi 5 Ocak'ta tanıtılabilir Tam Boyutta Gör

OnePlus, 5 Ocak tarihinde Las Vegas'ta fiziksel bir lansman etkinliği düzenleyecek. Çinli markanın yapacağı etkinlik Tüketici Elektroniği Fuarı'nın (CES 2022) ilk gününe denk geliyor. Şu an için hangi cihazların tanıtılacağı belli değil ancak söz konusu tarihte OnePlus 10 serisi görücüye çıkabilir.

Daha önce OnePlus 10 ve OnePlus 10 Pro'nun Ocak ayında Çin'de duyurulacağı, global tanıtım etkinliğinin ise Mart veya Nisan ayında gerçekleştirileceği öne sürülmüştü. Fakat şimdi amiral gemisi akıllı telefonların dünya prömiyerinin 5 Ocak'ta yapılma ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.

OnePlus 10 serisi 5 Ocak'ta tanıtılabilir Tam Boyutta Gör

Snapdragon 8 Gen 1 + yeni Hasselblad kameralar

Aktarılan bilgilere göre her iki model de 4 nm fabrikasyon sürecine sahip Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 yonga setini temel alacak. Ayrıca yeni Hasselblad kameralarla donatılacakları bildiriliyor. Çinli şirket Las Vegas'ta OnePlus Nord N20 5G akıllı telefonunu da duyurabilir. Bekleyip göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim