Anlık Bildirim

Apple, 2022 ve 2023 için iki yeni iPhone SE hazırlıyor: İşte detaylar

Apple'ın iPhone SE planlarına ilişki yeni detaylar ortaya çıktı. Analist Ming-Chi Kuo'ya göre şirket önümüzdeki iki yıl içinde iki yeni iPhone SE piyasaya sürecek.

Apple, 2022 ve 2023 için iki yeni iPhone SE hazırlıyor Tam Boyutta Gör

TFI Securities analisti Ming-Chi Kuo, yatırımcılara yönelik son raporunda, yeni nesil kompakt iPhone modelleriyle ilgili bazı detaylara yer verdi. Ünlü analiste göre Apple önümüzdeki iki yıl içinde iki yeni iPhone SE modeli piyasaya sürecek.

Kuo, 2022'nin ilk yarısında çıkış yapacak iPhone SE'nin 4.7 inç ekran ve 3 GB RAM'e sahip olacağını söyledi. 2023 model iPhone SE'nin ise daha büyük ekran ve 4 GB RAM olmak üzere daha önemli değişikliklerle tüketicilere sunulacağı ifade ediliyor.

Sızıntılarla örtüşüyor

Son dönemde iPhone SE modeliyle ilgili çok sayıda söylenti duyduk. Kuo'nun tahminleri mevcut sızıntılarla örtüşüyor. Hatırlarlayacağınız üzere Apple'ın 2022'de piyasaya sürülmek üzere 5G destekli yeni bir 4.7 inç iPhone SE üzerinde çalıştığı bildirilmişti.

Apple, 2022 ve 2023 için iki yeni iPhone SE hazırlıyor Tam Boyutta Gör

Daha büyük ekranlı modelin 2023 için planlandığı ancak 2024'e ertelendiğine yönelik haberler de çıkmıştı. Ancak Ming-Chi Kuo görüldüğü üzere 2023'ün hâla masada olduğunu söylüyor. Cihazın iPhone XR'a benzer bir tasarıma sahip olacağı da notlar arasında.

TrendForce'un küresel akıllı telefon pazarının geleceğine ilişkin son raporunda, iPhone SE 3'ün çıkış tarihi de yer almıştı. Şirket analistlerine göre yeni nesil 4.7 inç iPhone SE, 2022'nin ilk çeyreğinde yani önümüzdeki Mart ayında piyasaya sürülecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim