Anlık Bildirim

OnePlus 11R'nin resmi görüntüleri ortaya çıktı

OnePlus tarafından önümüzdeki günlerde tanıtılması beklenen OnePlus 11R'nin resmi görüntüleri ortaya çıktı. Yaklaşan akıllı telefon amiral gemisi OnePlus 11'den izler taşıyor.
OnePlus 11R'nin resmi görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
OnePlus 11R, diğer adıyla OnePlus Ace 2'nin 7 Şubat tarihli Cloud 11 etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Hatırlayacak olursak kısa süre önce OnePlus, yaklaşan telefonun Snapdragon 8+ Gen 1 işlemciden destek alacağını doğruladı. Şimdi de tanıtıma günler kala, OnePlus 11R'nin resmi görüntüleri ortaya çıktı

OnePlus 11R'nin resmi görüntüleri ortaya çıktı

Paylaşılan görüntüler, OnePlus 11R ve OnePlus 11'in arka bölümde benzer bir tasarım kullanacağını gösteriyor. Ancak yeni telefon, ortalanmış selfie kamerası ve Hasselblad logosunun eksikliği ile amiral gemisi modelden ayrılıyor. Devam edecek olursak cihazın sol tarafında ses açma kapama, sağ tarafında ise güç tuşuna ek olarak zil, sessiz ve titreşim modları için yeni bir uyarı kaydırıcısı bulunuyor.

Bildirilenlere göre OnePlus 11R, Siyah ve Galaktik Gümüş olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olacak. Bununla birlikte FHD+ çözünürlüğe ve 120Hz ekrana sahip 6,7 inç kavisli AMOLED panel ile donatılacak telefona, arka bölümde OIS'li 50MP ana, 12MP ultra geniş ve 2MP makro kameradan oluşan üçlü bir tasarım eşlik edecek. OnePlus 11R'nin diğer öne çıkan özellikleri arasında, 16MP selfie kamerası, Android 13, 100W hızlı şarj ve 5.000 mAh pil kapasitesi yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim