Anlık Bildirim

Oppo A54s'in tasarımı, özellikleri ve Avrupa fiyatı ortaya çıktı

Çinli üretici Oppo, Mart ayında piyasaya sürdüğü A54 akıllı telefonunun yeni bir versiyonunu çıkarmaya hazırlanıyor. Oppo A54s isimli model hakkında önemli detaylar sızdırıldı.

Oppo A54s'in tasarımı, özellikleri ve Avrupa fiyatı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Oppo geçtiğimiz Mart ayında orta sınıf A54 akıllı telefonunu piyasaya sürmüştü. Çinli üretici şimdi de cihazın Oppo A54s olarak adlandırılan daha gelişmiş bir versiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

GizPie internet sitesi Oppo A54s'in tasarımını, temel özelliklerini ve Avrupa fiyatını açığa çıkardı. Akıllı telefon HD+ çözünürlükte 6.52 inç IPS LCD ekran ve damla çentiğe yerleştirilmiş 8 megapiksel ön kamera ile gelecek.

Oppo A54s'in tasarımı, özellikleri ve Avrupa fiyatı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

MediaTek Helio G35 işlemci

Cihaz gücünü MediaTek'in Helio G35 yonga setinden alacak. Buna 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanının eşlik edeceği bildiriliyor. Oppo A54s'in arka panelinde 50 + 2 + 2 megapiksel sensörden oluşan üçlü kamera sistemi göreceğiz.

Akıllı telefon kutudan Android 11 tabanlı ColorOS 11 arayüzü ile çıkacak ve 5.000 mAh pil içerecek. Ayrıca mavi veya siyah olmak üzere iki renkte sunulacak. Son olarak Oppo A54s'in Avrupa fiyatının 220 euro olacağını belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim