Anlık Bildirim

Yeni fiyat performans telefonu yolda: OnePlus 9 RT, Snapdragon 888 ile geliyor

OnePlus 9 RT, Snapdragon 888 yongaseti ile birlikte Geekbench testinde ortaya çıktı. Şirketin uygun fiyatlı olması beklenen telefonu, sahip olduğu donanım ile büyük fark yaratabilir.

OnePlus 9 RT Snapdragon 888 ile büyük fark yaratabilir Tam Boyutta Gör

Android Central, Ağustos ayında OnePlus 9 RT’nin Snapdragon 870’in daha yüksek bir versiyonu ile geleceğini paylaşmıştı. Şirketin uygun fiyatlı tepe model telefonu olacak OnePlus 9 RT’yi duyurması beklenirken, MT2110 kod adıyla yeni bir OnePlus telefonu Geekbench testinde ortaya çıktı.

OnePlus 9 RT Snapdragon 888 ile büyük fark yaratabilir Tam Boyutta Gör

Yeni cihazın OnePlus 9 RT olacağı iddia ediliyor ve Snapdragon 888 yonga seti ile beraber 818 tek çekirdek, 3246 çoklu çekirdek performansı elde ettiği görülüyor. Bununla beraber 12 GB RAM ve Android 11 işletim sistemine sahip.

Uygun fiyatı ile fark yaratabilir

Tahminlere göre yeni cihaz, 6.55 inç AMOLED FHD+ 120Hz ekrana ve 16 MP ön, 50 MP ana, 16 MP geniş açılı, 2MP makro kamerası ile gelecek. Bunun yanı sıra 65W hızlı şarj desteğine sahip 4.500mAh pil ve 256 GB’a kadar depolama seçeneği bulunacak. OnePlus 9 RT'nin sahip olduğu yongaseti ve uygun fiyatı ile tepe modeller arasında büyük bir fark yaratabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim