Anlık Bildirim

OnePlus, yakında uygun fiyatlı Buds Z2 kablosuz kulaklığını duyuracak: İşte görüntüsü

OnePlus bir yıl önce piyasaya sürdüğü Buds Z kablosuz kulaklığının yeni versiyonunu çıkarmaya hazırlanıyor. OnePlus Buds Z2 olarak adlandırılan modelin ilk görüntüleri yayınlandı.

OnePlus Buds Z2'nin görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

OnePlus Buds Z geçtiğimiz yılın Ekim ayında OnePlus 8T ile birlikte tanıtılmıştı. Kablosuz kulaklığın piyasaya sürülmesinden neredeyse bir yıl sonra, devam modeli hakkında bazı önemli detaylar ortaya çıktı.

Ünlü duyumcu Steve Hemmerstoffer, yaklaşmakta olan OnePlus Buds Z2'nin görüntülerini yayınladı. Render'lar cihazın canlı görüntülerini temel alıyor. Dolayısı ile nihai tasarımı gösterdiğini söyleyebiliriz.

OnePlus Buds Z2'nin görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Ekim ayında tanıtılabilir

Yayınlanan görüntüler kablosuz kulaklığın önceki nesille neredeyse aynı görüneceğini ortaya koyuyor. Göze çarpan tek fark yeni modelin açılı kulaklık uçlarına sahip olması. Şarj kutusu bile selefine benziyor.

OnePlus Buds Z2'nin teknik özellikleri hakkında henüz bir bilgi yok. Geçen yılki modelde olduğu gibi sadece beyaz değil, daha fazla renkte piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Kablosuz kulaklık önümüzdeki ay OnePlus 9RT amiral gemisi ile birlikte tanıtılabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim