Anlık Bildirim

OnePlus Nord 2 bu kez kırmızı renkte sızdı

Çinli marka OnePlus yeni akıllı telefonunu çok yakında tanıtacak. Lansmana sayılı günler kala OnePlus Nord 2'yi kırmızı renkte gösteren yeni bir basın görseli ortaya çıktı.

OnePlus Nord 2 ne zaman çıkacak? Renk seçenekleri Tam Boyutta Gör

OnePlus Nord 2 çok yakında tanıtılacak. Akıllı telefonla ilgili neredeyse her şeyi biliyoruz ancak buna rağmen daha önce hiç açığa çıkmamış bazı yeni detaylar var. Evan Blass (@evleaks) cihazı kırmızı renk seçeneğiyle gözler önüne seren bir görüntü paylaştı.

Kırmızı renkte sunulan son OnePlus akıllı telefon, 2019'da duyurulan OnePlus 7 idi. Görünüşe bakılırsa bu çok sevilen renk OnePlus Nord 2 ile geri dönüyor. Kırmızının sızdırılmasıyla birlikte artık cihazın gri, mavi ve yeşil de dahil olmak üzere dört renk seçeneği ile satışa sunulcağını biliyoruz.

OnePlus Nord 2 ne zaman çıkacak? Renk seçenekleri Tam Boyutta Gör

Lansman 22 Temmuz'da

Kırmızı, muhtemelen belirli pazarda sınırlı sayıda piyasaya sürülecek. Evan Blass bu konuyla ilgili herhangi bir detay paylaşmadı. Çinli marka 22 Temmuz'da OnePlus Nord 2 ve OnePlus Buds Pro'yu tanıttığında merak edilen tüm ayrıntıları öğrenmiş olacağız.

OnePlus Nord 2'nin 90 Hz tazeleme oranına sahip 6.43 inç Full HD+ AMOLED ekran, MediaTek Dimensity 1200-AI işlemci, 12 GB'a kadar RAM, 256 GB'a kadar depolama alanı, üç arka kamera ve 65W hızlı şarj destekli 4.500mAh pille gelmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim