Anlık Bildirim

OnePlus Nord 2 5G mahkeme salonunda bir avukatın cebinde patladı

Günümüzde şarj esnasında veya sıcaklıktan telefonların patladığını görebiliyoruz. OnePlus Nord 5G bir avukatın cebinde durduk yere patladı ve soruşturmaya yol açacak gibi görünüyor.

OnePlus Nord 5G bir avukatın cebinde patladı Tam Boyutta Gör

Son dönemlerde yüksek sıcaklık ve şarj esnasında akıllı telefonların patlama eğilimi gösterdiğini duyabiliyoruz. Delhi merkezli avukat Gaurav Gulati, kullanımda veya şarjda olmadan cebinde taşıdığı OnePlus Nord 2’nin patladığını bildirdi. Telefonu OnePlus’a göndermek yerine farklı planları olan Avukat, Hindistan içerisinde satışını yasaklatmak ve sorunu yasal yollar ile çözeceğini söylüyor.

OnePlus Nord 5G bir avukatın cebinde patladı Tam Boyutta Gör

MySmartPrice tarafından patladığı iddia edilen telefonun yakın görüntüleri elde edilirken, patlamadan önce şarjı yüzde 90 oranında olan Nord 2, alev alarak mahkeme salonu içerisinde patladı. Avukatın, alev alan telefondan zarar gördüğünü söylemesine rağmen OnePlus’ın geri dönüşü oldukça tepki yarattı.

OnePlus'a tepki sürüyor

OnePlus, olayı soruşturacağını söyledi ancak cihaza sahip olmadığı için tazminat teklifinde bulunmadı. Telefonu incelemek için geldiklerini fakat telefon sahibinin doğru teşhis için fırsat vermediğini dile getiren şirket, tazminat taleplerini ele almanın mümkün olmadığını söyledi.

Bu patlama Nord 2 için ilk vaka maalesef değil, telefonun tanıtımından 2 hafta sonra Ağustos ayında başka bir cihaz alevler içinde kalmıştı. OnePlus’a göre ''dış etkenleri içeren bir olay'' olarak nitelendirilen patlama, kullanıcılarda Nord 2’nin güvenirlilik derecesi hakkında soru işaretleri bıraktı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim