Anlık Bildirim

OpenSea’nin başı 1 milyon dolarlık dava ile dertte

Ünlü NFT pazaryeri OpenSea, bir Bored Ape sahibinin 1 milyon dolarlık davası ile karşı karşıya kaldı. Platformdaki listeleme hatası nedeniyle dava açıldı.       

OpenSea’nin başı 1 milyon dolarlık dava ile dertte Tam Boyutta Gör

Bilindiği üzere Ocak ayının sonlarına doğru OpenSea bir listeleme hatası ile gündeme gelmişti. Bu listelenme hatasından etkilenen bazı Bored Ape Yacht Club NFT‘leri mevcut taban fiyatının çok altına satılmıştı. Bu mağduriyetten sonra bir Bored Ape sahibi, NFT’sinin ucuza satılmasına nedeniyle OpenSea‘ye dava açtı.

Önde gelen NFT platformu OpenSea, 1 milyon dolarlık bir dava ile karşı karşıya. Teksas’ta ikamet eden davacı Timothy McKimmy, #3745 numaralı BAYC NFT’sinin iadesinin yanı sıra oluşan zarar için 1 milyon dolar talep ediyor.

Ayrıca satılan bu Bored Ape, McKimmy’nin iddiasına göre, kısa süre sonra alıcı tarafından 99 ETH’ye (250.000 dolar) satıldı. Bunun yanında McKimmy, OpenSea’nin bu hatayı bildiğini, ancak kâr amacıyla ticareti durdurmayı reddettiğini iddia ediyor. 

Son olarak sorunu defalarca OpenSea ile çözmeye çalıştığını da söylüyor. McKimmy, şirketin olayı “aktif olarak araştırdığını” söylediğini ancak daha fazla bir şey yapmadığını belirtti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim