Anlık Bildirim

OpenSea üzerinde işlem yapanlara talih kuşu kondu

Opensea üzerinde bugüne kadar bir kere bile işlem yaptıysanız OpenDAO yönetim tokeni SOS ile ödüllendirileceksiniz. Hafta sonu yatırımcılar güzel bir güne uyanmış oldu. 

Opensea SOS airdrop Tam Boyutta Gör

Bugüne kadar pek çok merkeziyetsiz kripto para ticaret platformunun belirli bir dönemde işlem yapmış yatırımcılara servet değerinde airdrop kampanyaları yaptığını gördük. Uniswap, DYDX gibi borsaların ardından Opensea platformu da önemli bir airdrop yaptı. 

Opensea SOS airdrop kampanyası

Opensea bilindiği üzere ETH ağındaki ve kripto dünyasındaki en büyük NFT pazar alanı olarak kabul ediliyor. Milyar dolarlık ticaretin döndüğü Opensea platformu ilk günden itibaren alış veriş yapan yatırımcılara airdrop yapma kararı aldı. 

Açıklamanın geldiği saat itibariyle Opensea üzerinde işlem yapmış yatırımcılar OpenDAO platformunun yönetim tokeni olan SOS ile ödüllendiriliyor. ETH cüzdanlarını bağlayarak https://www.theopendao.com/ sitesinden ödüllerini alabilirler. 

OpenDAO mevcut 100 katrilyon olarak toplam kaynağın yarısını bu airdrop için ayırdı. Kullanıcılar yaptıkları işlem tutarlarına göre bir kaç dolarlık ödül de alıyor bir kaç bin dolarlık ödülde alıyor. SOS token hali hazırda Uniswap, Kucoin, Huobi, Mexc, Okex gibi borsalarda hızlı bir listeleme aldı. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim