Anlık Bildirim

Oppo K9s'in çıkış tarihi belli oldu

Oppo, K9 ailesini yeni bir akıllı telefonla genişletmeye hazırlanıyor. Seriye katılacak Oppo K9s isimli modelin çıkış tarihi açıklandı.

Oppo K9s'in çıkış tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Oppo, yeni orta sınıf akıllı telefonunun tanıtım tarihini resmen açıkladı. Çinli üretici tarafından yayınlanan poster Oppo K9s olarak adlandırılan modelin 20 Ekim'de Çin'de resmiyet kazanacağını gösteriyor.

Akıllı telefonda Full HD+ çözünürlük ve 120 Hz tazeleme oranu sunan 6.59 inç boyutunda bir ekran taşıyacak. Panelin sol üst köşesinde ise 16 megapiksel selfie kamerasına ev sahipliği yapan bir delik yer alacak.

Oppo K9s'in çıkış tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

İki konfigürasyonu olacak

Cihazın arka panelinde 64 megapiksel ana sensör, 8 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 megapiksel sensörden (derinlik veya makro)  oluşan üçlü kamera sistemi görev yapacak. Parmak izi tarayıcısı ise yan tarafa entegre edilmiş olarak gelecek.

Oppo K9s'in çıkış tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Oppo K9s gücünü 5G modem içeren Qualcomm Snapdragon 778G platformundan alacak. Akıllı telefonun 6/8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile sunulacağı söyleniyor. İhtiyaç duyduğu enerjiyi ise 30 watt VOOC 4.0 hızlı şarj destekli 5.000 mAh pilinden alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim