Anlık Bildirim

Oppo Watch 2'nin tanıtım tarihi belli oldu

Çinli teknoloji üreticisi Oppo, yeni akıllı saatini ne zaman tanıtacağını resmen açıkladı. Şirketin aktardığı bilgiye göre Oppo Watch 2 serisi ile bu ayın sonunda tanışacağız.

Oppo Watch 2 ne zaman çıkacak? Tam Boyutta Gör

Oppo geçtiğimiz Mayıs ayında Reno 6 akıllı telefon serisinin lansmanında yeni bir akıllı saat üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Çinli üretici şimdi de cihazın tanıtılacağı tarihi resmi olarak açıkladı.

Şirketin aktardığı bilgiye göre Oppo Watch 2, 27 Temmuz'da Çin'de çıkış yapacak. Akıllı saatin biri yuvarlak diğeri ise kare ekranla donatılmış iki versiyon olarak piyasaya sürüleceği söyleniyor. Lansman afişinde tarihten başka herhangi bir detay yok.

Oppo Watch 2 ne zaman çıkacak? Tam Boyutta Gör

Oppo Watch 2 özellikleri

Oppo Watch 2 serisinde Snapdragon Wear 4100 işlemci göreceğiz. Buna düşük güç tüketimi ve daha fazla pil ömrü vaat eden Apollo 4s yongası eşlik edecek. Cihaz 16 GB depolama alanı ve eSIM desteği ile karşımıza çıkacak.

Akıllı saatin 42 mm ve 46 mm olmak üzere iki farklı kasa boyutuyla sunulacağı söyleniyor. Şirketin ayrıca Oppo Watch Free adlı bir akıllı saat daha geliştirdiği biliniyor ancak bu konuyla ilgili henüz çok fazla ayrıntı yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim