Anlık Bildirim

Oppo Watch 2 ECG tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Geçtiğimiz Temmuz ayında çıkış yapan Oppo Watch 2'nin EKG destekli versiyonu tanıtıldı. Oppo Watch 2 ECG isimli model, 46 mm boyutunda tek bir kasa seçeneği ile sunuluyor.

Oppo Watch 2 ECG tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji üreticisi Oppo, Temmuz ayında piyasaya sürdüğü Watch 2 akıllı saatinin yeni bir versiyonunu çıkardı. Oppo Watch 2 ECG olarak adlandırılan modelin öncekinden farkı EKG (elektrokardiyografi) çekebilmesi.

Cihazın geri kalan özelliklerinde herhangi bir değişiklik yok. Oppo Watch 2 bildiğiniz üzere 42 ve 46 mm olmak üzere iki kasa seçeneği ile karşımıza çıkmıştı. EKG özellikli versiyon ise sadece 46 mm boyutunda sunuluyor.

Oppo Watch 2 ECG tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Çift işlemciyle güçlendirildi

Akıllı saat 476 x 402 piksel çözünürlükte 1.91 inç AMOLED ekrana sahip. Gücünü ise Qualcomm Snapdragon Wear 4100 platformundan alıyor. Bu yonga setine Ambiq'in özel Apollo 4s yardımcı işlemcisi eşlik ediyor.

Oppo Watch 2 ECG, 1 GB RAM ve 8 GB depolama alanı ile donatıldı. İçerdiği 510 mAh pil cihazın 16 güne kadar pil ömrü sunmasını sağlıyor. Kalp atış hızı izleme ve kandaki oksijen miktarını (SpO2) ölçme gibi işlevleri olan akıllı saat 5 ATM suya dayanıklılık sunuyor.

Oppo Watch 2 ECG tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Fiyat etiketi de açıklandı

Oppo Watch 2 ECG'nin başlıca özelliklerini 100'den fazla egzersiz modu, eSIM desteği, Bluetooth 5.0 ve NFC modülü olarak sıralayabiliriz. Akıllı saat 387 dolar fiyat etiketi ile Çin'de ön siparişe açıldı. Satışlar 20 Ekim'de başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim