Anlık Bildirim

Oppo yeni akıllı bilekliğini 8 Mart'ta tanıtacak

Oppo önümüzdeki günlerde yeni bir akıllı bileklik tanıtacak. Oppo Band Style olarak adlandırılan model sağlık odaklı özellikleriyle kullanıcıların beklentilerini karşılamayı hedefliyor.

Oppo yeni akıllı bilekliğini 8 Mart'ta tanıtacak Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi Oppo, yakında ürün koleksiyonunu yeni bir akıllı bileklikle genişletecek. Oppo Band Style ismiyle pazarda boy gösterecek cihaz gerçek zamanlı kalp atış hızı takibi yapabileceği gibi kandaki oksijen seviyesini (SpO2) ölçebilecek ve solunum kalitesini değerlendirme fonksiyonuna sahip olacak.

Oppo Band Style'ın 12 egzersiz modunu destekleyeceği belirtiliyor. Akıllı bileklik Oppo F19 Pro serisi akıllı telefonlarla birlikte 8 Mart'ta tanıtılacak. Fiyat etiketi ise henüz açıklanmadı. Cihaz 1.1 inç AMOLED ekran taşıyacak. Ayrıca farklı türde ve renkte kayış seçenekleri ile geleceğini belirtelim.

Oppo yeni akıllı bilekliğini 8 Mart'ta tanıtacak Tam Boyutta Gör

Amazon'da satışa çıkacak

Oppo'nun basın bildirisine göre yeni akıllı bileklik 8 Mart itibarıyla Amazon üzerinden satışa sunulacak. Lansman etkinliği şirketin Facebook, Twitter, Instagram ve YouTube kanallarında canlı olarak yayınlanacak. Oppo Band Style'ın geri kalan tüm özelliklerini birkaç gün sonra hep birlikte öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim