Anlık Bildirim

Oppo yeni akıllı bileklik ve tam kablosuz kulaklığını tanıttı

Oppo Band Vitality biraz daha uygun fiyata oynarken Oppo Enco Air de tatmin edici ses kalitesi arayanları hedefliyor. Her iki ürün de satışa sunulmuş durumda.

Oppo yeni akıllı bileklik ve tam kablosuz kulaklığını tanıttı Tam Boyutta Gör

Bugün itibariyle akıllı telefon ve ekosistem ürünlerinin tanıtımını yapan Oppo markasının ürünlerinden ikisi Oppo Band Vitality akıllı bileklik ile Oppo Enco Air tam kablosuz kulaklık modeli oldu. 

Oppo Band Vitality özellikleri ve fiyatı

Oppo Band Vitality orijinal Oppo Band modelinin biraz daha Lite versiyonu konumunda. 1.1 inçlik AMOLED dokunmatik ekrana sahip ve alt kısımda Oppo logosu yer alıyor. Gövde 50 metreye kadar su altında kullanıma uygun. 

24 saat nabız takibi yapabilen sensör ayrıca kandaki oksijen miktarını ve uyku döngüsünü de takip edebiliyor. Sürekli nabız ölçümü açıkken 14 gün kullanım süresi mevcut ve tasarruflu kullanımda daha da uzuyor. Oppo Band Vitality için 23$ fiyat etiketi belirlenmiş ve satışlar başladı. 

Oppo yeni akıllı bileklik ve tam kablosuz kulaklığını tanıttı Tam Boyutta Gör

Oppo Enco Air özellikleri ve fiyatı

Oppo Enco X kulaklık modelinin yine Lite bir alternatifi olarak hazırlanan Oppo Enco Air modeli 12mm sürücüler ve titanyum kaplama hareketli bobin ile tatmin edici seviyede ses kalitesi sunmayı amaçlıyor. 

Tek şarj ile 4 saate kadar kullanılabilen Enco Air kutusu ile birlikte bu süreyi 24 saate çıkarıyor. Oyunlar için de 47ms gecikme Modu mevcut. Oppo Enco Air için ise 39$ fiyat etiketi belirlenmiş. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim