Anlık Bildirim

Oppo, manyetik flaş şarj teknolojisini ve yeni MagVOOC ürünlerini tanıttı

Mobil teknolojiler için büyük yatırımlar yapan Oppo, MagVOOC adı altında manyetik flaş şarj teknolojisi sunan yeni power bank ve kablosuz şarj ünitelerini tanıttı.

Oppo, yeni MagVOOC şarj cihazını ve powerbank'ini duyurdu Tam Boyutta Gör

Oppo, Çin Uluslararası Akıllı Endüstri Fuarında manyetik flaş şarj teknolojisine sahip yeni ürünlerini gösterdi. Realme MagDart ve Apple’ın Magsafe ürünlerine benzerlik gösteren MagVooc manyetik serisi power bank, ultra ince taşınabilir şarj cihazı ve dikey kablosuz şarj ünitesini tanıtan şirket, farklı bir konsept sunuyor.

Realme’nin Magdart manyetik kablosuz şarj teknolosinin fanlı soğutmasına kıyasla verici bobini ve ana kartın ayrı olarak konumlandırıldığı MagVOOC ultra ince taşınabilir manyetik şarj cihazı, daha ince bir tasarımın sunarken, üretilen ısının telefona aktarılmasını önlüyor.

Oppo, yeni MagVOOC şarj cihazını ve powerbank'ini duyurdu

Cep telefonlarını 20W’a kadar kablosuz 10W’a kadar kablolu şarj imkanı sunan MagVOOC power bank ise, Qi standardını beraberinde getirirken, 4500 mAh kapasiteye sahip ve 2 saat gibi bir sürede tam şarj olabiliyor. Kullanıcıların seyahat ve iç mekan kullanımlarını kolaylaştırmak için küçük ve taşınabilir üretilen yeni power bank, cep telefonunun daha kolay hizalanması için bir mıknatıs içeriyor.

Oppo yeni tanıtılan ürünlerin resmi olarak satış fiyatını ve tarihini açıklamadı. Bunun yanı sıra Digital Chat Station, MagVOOC ürünlerinin şimdilik seri üretim planı olmadığını söylüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim