Anlık Bildirim

Oyun geliştirme yarışması Sustainability Game Jam 2023 başlıyor

Sürdürülebilirlik temalı oyun geliştirme yarışması Sustainability Game Jam etkinliği 2-4 Haziran tarihlerinde düzenlenecek. Dereceye giren takımlar Hexamon Games'te staj imkanı elde edecek.
Oyun geliştirme yarışması Sustainability Game Jam 2023 başlıyor Tam Boyutta Gör
Hexamon Games’in BUG Lab Tekmer ve Türkiye Tasarım Vakfı iş birliğiyle düzenlediği Sustainability Game Jam etkinliği 2-4 Haziran tarihlerinde BAU Galata Kampüsü’nde düzenlenecek. Etkinlik kapsamında yarışmacı takımlar 48 saatlik sürede “sürdürülebilirlik” temalı casual oyunlar geliştirecek.

Sustainability Game Jam’e katılım başvuruları devam ediyor. En az 2 ve en çok 2 kişiden oluşan takımlar halinde başvuru yapabilirsiniz. Şampiyon takıma 15 bin TL, ikinci takıma 10 bin TL ve üçüncü takıma 5 bin TL değerinde hedie çeki verilecek. Birinci ve ikinci takımlara Heamon Games’te staj yapma imkanı sunulacak.

Yarışmanın ana teması: Sürdürülebilirlik

Sürdürülebilirliğin etrafında katılımcıların yaratıcılığıyla şekillenecek Sustainability Game Jam, çevre konusunda farkındalığı artıracak projelerin gelişmesine katkı sağlayacak. Etkinlik kapsamında; 44 saat içerisinde tamamlanacak oyunlar, alanında uzman jüri üyeleri tarafından; ‘oyunun konsepti ve karmaşıklığı’, ‘kullanılan yenilikçi yaklaşımlar’, ‘tema ile uygunluk’ ve ‘sanat, ses ve grafikler’ kriterleriyle değerlendirilecek. Kalan 4 saatlik süre içerisinde ise hazırlanan oyunların sunumları ve jüri değerlendirmeleri gerçekleşecek.

Sustainability Game Jam hakkında ayrıntılı bilgi almak için https://hexamongames.com/gamejam/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim