Anlık Bildirim

Epic Games’in bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu!

Epic Games’in bu hafta vereceği ücretsiz oyun belli oldu. Epic Games'te başlayan Mega İndirim dönemi kapsamında sunulacak sıradaki oyun Fallout: New Vegas olacak.
Epic Games’in bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu! Tam Boyutta Gör
Bildiğiniz üzere her hafta ücretsiz oyun fırsatları sunmaya devam eden Epic Games Store'un, geçtiğimiz haftaki gizemli oyunu Kojima Productions tarafından geliştirilen Death Stranding oldu. Bu bağlamda tüm gözler sıradaki gizemli oyuna çevrildi diyebiliriz.  

Epic Games Store'da haftanın ücretsizi: Fallout: New Vegas

Epic Games Store’un bu haftaki gizemli oyunu, Obsidian tarafından geliştirilen ve Bethesda tarafından yayımlanan Fallout: New Vegas oldu. Aksiyon ve rol yapma oyunları söz konusu olduğunda en önde gelen yapımlardan biri olan Fallout: New Vegas,ayrıca popüler serinin en beğenilen oyunlarından biri niteliğinde.

Fallout: New Vegas, Epic Games Store'da 1 Haziran'a kadar ücretsiz olarak ulaşılabilir olacak. Dolayısıyla oyun kütüphanesini genişletmek isteyen kullanıcıların kaçırmaması gereken bir fırsat diyebiliriz.

Bilmeyenler için Fallout: New Vegas, nükleer bir savaş sonrası dünyayı konu alıyor. Alternatif bir gelecekte Amerika Birleşik Devletleri’nde geçen oyunda, oyuncular The Courier adlı ana karaktere hayat veriyor ve bu yolculuğunda çeşitli zorlu görevleri üstleniyor. Ayrıca açık dünya ortamında birinci şahıs ya da üçüncü şahıs bakış açılarıyla oynanabildiğini hatırlatalım. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23543 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
epic games, epic games store ücretsiz oyun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim