Anlık Bildirim

Özel TED sohbetleri Clubhouse uygulamasına geliyor

Yeni bir ortaklık çerçevesinde TED ve Clubhouse birlikte çalışacağını duyurdu. TED’in özel sohbet içerikleri artık Clubhouse uygulaması ile erişilebilir olacak.

Özel TED sohbetleri Clubhouse uygulamasına geliyor

Clubhouse, dünyanın en popüler podcast ağlarından biriyle ortaklığa başlıyor. Şirket bugün, yaz boyunca ve sonrasında Clubhouse içeriklerine ek olarak TED ortaklığı ile beraber gelecek olan özel sohbetleri ekleyeceklerini duyurdu. Bu bağlamdaki ilk içerik, 12 Temmuz’da başlayacak ve her hafta pazartesi günleri saat 11.00 ET’de devam edecek. Ve yakın zamanda TED ile anlaşmalı tüm içeriklerinde hizmete gireceği söyleniyor.

Clubhouse, mevcut ortaklığın bir bitiş tarihi olmadığını söylüyor !

Bu ortaklık anlaşmasına göre; TED, eğer yapmak isterse marka ortaklıkları veya reklamlar konusunda tamamen özgür bırakılacak. Ve Clubhouse bir kesinti yapmayacak. Bu ortaklık sayesinde TED’in konferans sunumu niteliğinde ki içerikleri ve Clubhouse konuşma odaları bir araya gelerek kullanıcılara farklı deneyimler sunuyor olacak. Clubhouse, podcast ve var olan konuşma odaları sayesinde büyük bir başarı elde etti. Bu nedenle bu özel sohbetlerin RSS uzantısı ile uygulamanın dışında erişilebilir kılınabileceği bekleniyor.

Özel TED sohbetleri Clubhouse uygulamasına geliyor Tam Boyutta Gör

TED, Audio Collective’i bu yıl Şubat ayında başlattı. Ve sonrasında, programlarının Dünyadaki hemen hemen her ülkede günde 1.65 milyon kez indirildiğini söyledi. Ayrıca Spotify, TED Talks Daily’nin 2020’de dünya çapında en popüler ikinci program olduğunu bildirdi. Görünen o ki, TED’in bu başarılarından Clubhouse’da faydalanmak istiyor. TED, Clubhouse’da normal podcast araçları ile yapamayacağı düzenli soru cevap etkinliklerine erişebilir ve izleyici ile etkileşimini artırabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim