Anlık Bildirim

Konami'den sürpriz! PES 2022'nin demosu yayınlandı!

Oyun dünyasının popüler futbol oyunlarından birisi olan Pro Evolution Soccer ya da bilinen ismi ile PES'in yeni oyunu PES 2022'nin demosu çıkışını yaptı.

PES 2022'nin demosu yayınlandı! Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Konami'nin yaptığı popüler futbol oyunu PES'in yeni oyunu PES 2022'nin demosu sürpriz bir şekilde çıkışını yaptı.

Geçtiğimiz saatlerde Konami, sürpriz bir şekilde PES 2022'nin demosunu yayınladı ancak demonun ismi PES 2022 Demo değil. Demonun ismi "New Football Game Online Performance Test". Demonun çıkış yaptığı platformlar ise PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S. Demoyu oynayabilmek için PS Plus ya da Live Gold üyeliğine ihtiyacınız yok. Demo, 8 Temmuz'a kadar erişilebilir durumda.

EuroGamer, demo sonrasında Konami ile iletişime geçmiş ve bu demonun sade online sunucuları test etmek için olduğu söylenmiş. Oyunun grafikleri, oynanış dinamikleri ve daha birçok kısmı geliştirme aşamasında kesinlikle oyunun tam sürümü bu şekilde olmayacak. Ayrıca Konami oyunda çökme sorunlarının olabileceğini de ekledi. Aşağıdan oyundan alınan ilk oynanış videosunu bulabilirsiniz.

PES 2022 Demo Oynanış

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17330 kez okundu.
28 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
pes 2022, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim