Anlık Bildirim

Epic Games'ten güzel bir hamle geldi: Geliştiriciler sesli iletişim ve hile karşıtı yazılımlara ücretsiz erişebilecek

Verdiği ücretsiz oyunlar ile neredeyse her hafta gündem olan Epic Games, oyun geliştiricileri için iki farklı hizmeti ücretsiz olarak sunacağını açıkladı.

Epic iki önemli yazılımı geliştiricilere ücretsiz sunacak Tam Boyutta Gör

Verdiği haftalık ücretsiz oyunlar, Fortnite ve Unreal Engine ile oyun dünyasının önemli isimlerinden birisi olan Epic Games, geliştiriciler için iki yeni hizmetini açıkladı.

Sesli İletişim ve Hile Karşıtı Yazılımlar Geliştiricilere Ücretsiz

Yalnızca oyuncular için değil, geliştiriciler için de birçok yenilik ve kolaylık sunan Epic Games, geliştiriciler için güzel bir adım daha attı. Epic, geçtiğimiz günlerde Helsinki merkezli Kamu isimli şirketi satın aldı. Bu şirket daha öncesinde Fall Guys'da da kullanılan hile programını geliştiren şirket. Satın alımın ardından da Epic, Fall Guys ve Fortnite'ta kullanılan bu anti hile yazılımın olan Easy Anti-Cheat'in geliştiricilere ücretsiz olarak sunulacağını açıkladı. Epic Games bu yazılımı sürekli olarak güncel tutmayı planladığını da açıkladı.

Epic Games'in duyurduğu bir diğer hizmet ise sesli iletişim hizmeti. Bu hizmet sayesidne oyuncular oyun içerisinde ve lobide Epic Games sunucuları üzerinden birbiri ile iletişimde kalabilecek. Sohbet sistemi hem birebir iletişimi hem de grup sohbetini destekleyecek. Geliştiriciler ücretsiz bir şekilde bu yeni hizmeti oyunlarına ekleyebilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim