Anlık Bildirim

Söylentiye göre PES 2022, Unreal Engine ile geliştiriliyor ve ücretsiz olacak

Konami'nin popüler futbol oyunu Pro Evolution Soccer serisinin, yani PES serisinin yeni oyunu PES 2022'den yeni söylentiler geldi. Oyun, Unreal Engine'e geçiyor ve ücretsiz olacak.

PES 2022 ücretsiz olabilir Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Konami'nin yaptığı popüler futbol oyunu serisi PES'in yeni oyunu PES 2022 için ilginç söylentiler ortaya çıktı.

PES 2022 Ücretsiz Olabilir

PES 2022 ile ilgili henüz çok fazla resmi bilgi ne yazık ki bulunmuyor. Ancak geçtiğimiz günlerde VGC'den Andy Robinson oyunla ilgili çeşitli söylentiler ortaya çıkardı. Söylediğine göre PES 2022 oynaması ücretsiz, yani F2P bir oyun olacak. Bu da demek oluyor ki oyuna ücretsiz bir şekilde erişebileceğiz ancak bazı içerikler ücretli olacak.

Çıkan bir diğer söylentiye göre PES 2022, Unreal Engine oyun motoru ile geliştiriliyor. Andy Robinson, PES serisinin bu oyunla birlikte canlanacağını söylüyor. Geçtiğimiz günlerde konsollarda yayınlanan demonun da bir şeylerin başlangıcı anlamına geldiği söyleniyor. 

Konami daha önce ana seri dışında ücretsiz bir PES oyunu da yayınlamıştı. Ancak şimdi direkt olarak ana oyunu ücretsiz yapması enteresan olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12529 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
pes 2022, pes ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim