Anlık Bildirim

Güvenilir bir kaynak son çıkan GTA 6 söylentilerini onayladı: "2025'ten önce çıkmayacak"

Oyun dünyasının en popüler yapımlarından GTA'nın altıncı oyunu ile ilgili son çıkan söylentileri Jason Schreier, onayladı. Oyunun 2025'ten önce çıkmayacağını düşünüyor.

Jason Schreier, GTA 6 ile ilgili çıkan son söylentileri onayladı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Rockstar Games'in yaptığı oyun dünyasının en popüler yapımlarından birisi olan GTA'nın altıncı oyunu ile ilgili her geçen gün farklı bir söylenti çıkıyor. Normalde Rockstar Games bu tarz söylentilerin çıkmasına pek izin vermez ve bu tarz söylentiler de genelde yalan çıkar. Ancak son günlerde çıkan söylentinin gerçek olma ihtimali bir hayli yüksek.

"GTA 6, 2025'ten Önce Çıkmayacak"

Geçtiğimiz günlerde Tom Henderson tarafından GTA 6 ile ilgili yeni söylentiler ortaya çıkmıştı. Tom Henderson daha öncesinde özellikle Battlefield 2042 ile ilgili doğru çıkan söylentiler paylaştığı için güvenilir bir isim. Tom Henderson'ın söylediğine göre GTA 6, 2025'ten önce çıkmayacak ve modern bir Vice City haritasına sahip olacak. Elbette bupaylaşımlar yalnızca söylentiydi ancak bu söylentileri önemli bir isim onayladı.

Bloomberg yazarı olan Jason Schreier, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşım ile son çıkan söylentileri doğruladı. Söylediğine göre kendisi de Tom Henderson gibi oyunun 2025'ten önce çıkmayacağını duymuş. Kendisi genelde boş söylentiler çıkartan birisi değildir ancak hala resmi bir açıklama olmadığını belirtmek gerek. 

GTA 5 daha öncesinde 2011'de duyurulmuş ve 2013'te çıkışını yapmıştı. Dediğimiz gibi Rockstar Games sızıntı konusunda özellikle dikkatli olan bir şirket. Daha önceki hamlelerine bakarak en azından oyunun 2023'ten önce çok yüksek ihtimalle çıkmayacağını söyleyebiliriz.

Kaynakça https://www.gamesradar.com/gta-6-2025-release-window-reports-corroborated/ https://twitter.com/jasonschreier/status/1411694159677857796 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11027 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gta 6, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim