Anlık Bildirim

PS Plus abonelerine Ocak ayında verilecek ücretsiz oyunlar belli oldu

Playstation kullanıcılarına sunulan abonelik servisi Playstation Plus'ın bu ayki ücretsiz oyunları belli oldu. İşte PS Plus abonelerine Ocak ayında sunulacak ücretsiz oyunlar...
PS Plus Ocak 2024 oyunları belli oldu: 3.200 TL değerinde! Tam Boyutta Gör
Sony'nin abonelik hizmeti Playstation Plus, yepyeni oyunlarla genişlemeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi bu hizmet, PS Plus Essential, Extra ve Deluxe olmak üzere üç farklı katmana ayrıldı ve her ay yeni oyunların eklendiği bir oyun kütüphanesi sunuyor. Son olarak Ocak ayında PlayStation Plus kütüphanesine eklenecek ücretsiz oyunlar belli oldu.

PS Plus Ocak 2024 oyunları

Bildiğiniz gibi Aralık ayının başında PS Plus'ın en alt abonelik katmanı olan yani PS Plus Essential katmanına, Lego 2K Drive, Powerwash Simulator ve Sable olmak üzere üç yeni yapım eklenmişti. 

Ocak ayında PS Plus kütüphanesine eklenecek yapımlar ise A Plague Tale: Requiem, Evil West ve Nobody Saves the World olacak.Bu üç oyunun 2 Ocak'tan Salı gününden 1 Şubat Perşembe gününe kadar erişilebilir olacağını hatırlatalım. Ayrıca 2 Ocak tarihine kadar Lego 2K DrivePowerwash Simulator ve Sable'ı oyun kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 

Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu üç oyun yalnızca PS Plus Essential aboneliğini kapsıyor. PS Plus Extra ve Deluxe oyunları ise önümüzdeki günlerde açıklanacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim