Anlık Bildirim

PS5 özel oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart'ın 60 FPS ışın izleme modu olacak

PlayStaiton 5'in bu yıl çıkacak olan özel oyunlarından biri olan Ratchet & Clank: Rift Apart'ın PlayStation 5'teki özellikleri açıklandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Ratchet & Clank: Rift Apart'ın 60 FPS ışın izleme modu olacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın yaptığı geliştiriciliğini ise Insomniac Games'in yaptığı PlayStation 5 özel oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart'ın PlayStation 5'teki özellikleri açıklandı.

Geliştirici Insomniac Games'in açıklamasına göre oyun çıkışında ışın izleme aktifken 60 FPS sunan bir performans moduna sahip olacak. Oyunun Performance ve Performance RT isimli iki modu olacak. Ayrıca oyunun 33 GB'lık bir indirme boyutu olacağı da belli oldu. Oyunun PlayStation 5'teki tüm özelliklerini aşağıda bulabilirsiniz.

Ratchet & Clank: Rift Apart PlayStation 5 Özellikleri

  • Baş döndüren görseller: Gelişmiş ışıklandırma ve ışın izleme sayesinde süper keskin bir görsel doygunluk. Keskin, dinamik 4K ve HDR görüntüyle, evreni kurtarmaya çalışırken göz kamaştıran oyun içi dünyalarla karşılaşacaksın. Pek çok farklı boyutta yeni düşmanlarla karşılaşırken, Performans Modu’nu kullanarak 60fps** hedef kare hızını tecrübe et.
  • Hızlı yükleme: Jet hızıyla gezegen sıçraması yap. PS5 sisteminin SSD hızıyla neredeyse anında yükleme yaparak galaksi boyunca hiper hızlarda yolculuk et.
  • Uyarlanabilir tetikler: Savaşları gerçekmiş gibi hissettiren DualSense kablosuz kontrol cihazıyla limitsiz boyutsal enerjiyi hisset. Düşmanları ezip geçerken, her silahın eşsiz tepkilerini hissedeceksin.
  • Dokunsal geri bildirim: DualSense kablosuz kontrol cihazının dokunsal geri bildirimiyle oyun içi sarsıntı ve patlamaların etkisini hisset. 
  • Uyumlu kulaklıklarda Tempest 3D AudioTech : En sevdiğin kulaklıklarını kullanırken üstünde, altında ve çevrende yer alan her şeyi duymanı sağlayan teknolojiyle, 3D boyutsal ortamlarda sesin büyüsüne kapıl.  Yüksek doğallığa sahip ses sayesinde, dünyalar hayat bulurken çatışma seslerini hisset ve merak duygusuyla keşfet.

Dinamik 4K ve HDR için uyumlu bir 4K ve HDR uyumlu TV veya monitör gerekir.
Hedeflenen saniyede 60 kare oyun için isteğe bağlı Performans Modunu indirmek için İnternet bağlantısı gerekir.
 

Kaynakça https://www.ign.com/articles/ratchet-and-clank-rift-apart-60fps-ray-tracing-performance-mode https://www.gamesradar.com/heres-how-much-room-ratchet-and-clank-rift-apart-will-take-up-on-your-ps5/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim