Anlık Bildirim

Yeni Battlefield oyununun ismi "Battlefield 2042" olacak gibi duruyor

Çıkan son söylentilere göre Electronic Arts'ın yeni Battlefield oyununun ismi Battlefield 2042 olacak Battlefield 1942 ve Battlefield 2142'nin arasında geçen bir hikaye olacak.

Yeni Battlefield'ın ismi Battlefield 2042 olabilir

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, oyun dünyasının popüler oyun serilerinden Battlefield'ın yeni oyunu Battlefield 6'nın resmi ismi belli olmuş olabilir.

Battlefield 2042 Yeni Battlefield Oyunu mu?

Son dönemde çıkardığı sızıntı bilgilerle gündemde olan Tom Henderson'ın Discord üzerinden yaptığı açıklamalara göre yeni oyunun ismi Battlefield 2042 olacak. Battlefield'ın daha önce çıkan 1942 ve 2142 oyunlarının da tam ortasında geçecek. Ayrıca bu ay sonunda da oyunun açık betası başlayacak. Tüm bu bilgilerin söylenti olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Battlefield'ın yeni oyunu şu ana kadar sadece Battlefield ismi ile tanıtıldı. Oyun ya gerçekten direkt Battlefield ismi ile çıkış yapacak ya da isim ile ilgili bir planları olduğu için saklanıyor. Tüm soruların cevabını 9 Haziran'da alacağız.

Oyun, 9 Haziran'da Türkiye saati ile 17.00'da resmi olarak tanıtılacak. Yeni Battlefield'ın bu yılın sonlarında PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkış yapması bekleniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10644 kez okundu.
10 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
battlefield 6, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim