Anlık Bildirim

Razer Hammerhead True Wireless Pro kulaklıkları tanıtıldı

Geçen yılın gecikme sağlayan orijinal modeline ek olarak Razer Hammerhead True Wireless Pro aktif gürültü engelleme teknolojisi ve THX Audio sertifikası ile geliyor.

Razer Hammerhead True Wireless Pro kulaklıkları tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Oyuncu donanımları segmentinin başarılı ismi Razer; kablosuz kulaklıklarına devam ediyor. Geçen yıl piyasaya sürülen Hammerhead TWS kulaklıkların ardından Hammerhead TWS Pro modeli sahneye çıktı.

Hammerhead TWS Pro neler sunuyor?

Orijinal model oyunculara yönelik düşük gecikmeli ses aktarımı ile dikkat çekiyordu. Hammerhead TWS Pro ise bunun yanına aktif gürültü engelleme ve THX sertifikalı ses kalitesi ekleyerek çıtayı yükseltmiş.

Hammerhead TWS Pro modelinde bu kez 10mm biraz daha küçük sürücüler kullanılıyor. Ana mikrofonun yanında 2 ekstra mikrofon daha yer alıyor ve kulaklık uçları ile birlikte aktif gürültü engelleme için kullanılıyor.

Kulaklıklar; THX Audio sertifikası sayesinde frekans aralığı ve tepkilere ağırlık vererek yüksek kaliteye ulaşılabiliyor. Yine 60ms gecikme süreleri ile içerik ve sesler daha iyi senkronize olabiliyor. Batarya tarafında ise 4 saate varan bir kullanım söz konusu. Kutusu da 4 saat civarında bir katkı yapıyor. Bu anlamda rakiplerinden oldukça geride olduğunu söyleyebiliriz.

Fiyat konusunda da Hammerhead TWS Pro meraklılarını hayal kırıklığına uğratabilir. Kulaklığın kendisi 200$ fiyat etiketine sahip. Kutu ekstra olarak 30$. İkisini birden alırsanız indirimli 214$ oluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim