Anlık Bildirim

Realme 8s'in yüksek kaliteli görüntüleri ve özellikleri ortaya çıktı

Realme 8 serisi çok yakında iki yeni modelle genişleyecek. Ünlü duyumcu Steve Hemmerstoffer, aileye katılacak Realme 8s modelinin basın görsellerini ve özelliklerini paylaştı.

Realme 8s ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Çinli üretici Realme yakında Realme 8 serisini iki yeni modelle genişletecek. Bunlardan biri olan Realme 8s hakkında bazı yeni detaylar ortaya çıktı. Ünlü duyumcu Steve Hemmerstoffer (@OnLeaks) ve 91mobiles internet sitesi cihazın yüksek kaliteli basın görsellerini yayınladı.

Akıllı telefon 90 Hz tazeleme oranı sunan 6.5 inç ekrana sahip olacak. Gücünü ise henüz resmi olarak duyurulmamış 5G destekli MediaTek Dimensity 810 yonga setinden alacağı söyleniyor. Cihaz 6/8 GB RAM ve 128/256 GB depolama seçenekleriyle gelecek. Sanal bellek genişletme teknolojisi sayesinde RAM miktarı 5 GB artırılabilecek.

Realme 8s ortaya çıktı

64 megapiksel ana kamera

Realme 8s'in arka panelinde 64 megapiksel ana sensör içeren dörtlü kamera sistemi görev yapacak. Ön tarafında ise 16 megapiksel çözünürlüğünde bir selfie kamerası göreceğiz. Akıllı telefon ihtiyaç duyduğu enerjiyi 33 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh'lik pilinden alacak. Son olarak cihazın kutudan Android 11 tabanlı RealmeUI 2.0 ile çıkacağını belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim