Anlık Bildirim

Realme 9'a dair ilk görüntüler ortaya çıktı

Realme, yeni akıllı telefon serisi üzerinde çalışmalar yürütüyor. Realme 8 serisinin halefi olacak Realme 9, ilk görüntüsü ile karşımıza çıktı. Cihaz, dörtlü arka kamera kurulumuna sahip olacak.

Realme 9'a dair ilk görüntüler ortaya çıktı

Realme GT 5G'yi 15 Haziran'da küresel olarak piyasaya sürmeye hazırlanan şirketten alınan son bilgilere göre Realme, yeni bir akıllı telefon serisi üzerinde çalışıyor. Sızdırılan yeni görüntüler serideki telefonlardan Realme 9 modelinin tasarımını gösteriyor.

Realme 9'a dair ilk görüntüler

Akıllı telefon üreticisi, bu yılın ilk yarısında Realme 8 serisini piyasaya sürdü. Gelen son bilgiler şirketin hız kesmeden serinin halefi üzerinde çalışmalara başladığını gösteriyor. Realme 9'a dair sızdırılan ilk görsel, kesinliği belli olmasa da belirli bir tasarım çizgisini ortaya çıkarıyor.

Realme 9'a dair ilk görüntüler ortaya çıktı

Tasarım açısından Realme 7 Pro ile benzerlikleri dikkat çekiyor. Telefonun arkasında sol üst kısımda kamera modülü yer alıyor. Sızdırılan bilgiler, dörtlü arka kamera kurulumundaki birincil sensörün 64MP çözünürlüğe sahip olacağını gösteriyor. Parmak izi okuyucu telefonun yanında güç tuşuna entegre şekilde geliyor.

Telefonun altında, 3.5 mm kulaklık girişi, USB Type-C bağlantı noktası ve hoparlör çıkışı yer alıyor. Realme 9 serisinin bu yıl Hindistan'da tanıtılabileceği ve 5G'yi destekleyebileceği tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim